MOŽNOST za naročilo in dostavo KOSIL

Spoštovani starši in krajani!

V teh nenavadnih časih smo na naši sončni šoli razmišljali, kako bi lahko še olajšali drug drugemu življenje, ki se je v veliko pogledih zataknilo in zavrtelo v drugo smer.

Vsem staršem tako vrtčevskih kot šolskih otrok ter vsem krajanom, ki imate zaradi svoje službe ali delne ohromitve javnega življenja težave z zagotavljanjem toplega obroka, PONUJAMO MOŽNOST, da lahko (zaenkrat) v tednu od 2. do 6. novembra naročite kosilo pri nas.

Zaradi zagotavljanja nujnega varstva v vrtcu bo namreč obratovala vrtčevska kuhinja, kjer bosta tople obroke pripravljala naša odlična kuharja Alojz in Irena. Tako se lahko za vsak naslednji dan naročite na kosilo do 10. ure dopoldne po elektronski pošti, kamor na naslov: vrtec.smartno@guest.arnes.si pošljete, koliko kosil bi naročili. Prilagojeni jedilnik si lahko ogledate na spletni strani šole in vrtca Sonček, prav tako veljavni cenik za šolsko prehrano, ki je objavljen na istem spletnem naslovu. Kosila lahko v svojih posodah pod strogimi higienskimi pogoji in po določilih predpisanih omejitev prevzamete od 11. ure naprej v Vrtcu Sonček.

Ker pa se zavedamo, da imate nekateri težave z organizacijo in usklajevanjem vseh obveznosti, lahko brezplačno naročite tudi dostavo kosila na dom.

V upanju, da bomo lahko tudi na način medsebojnega sodelovanja in pomoči lažje prebrodili težke in nenavadne čase, vas z željo, da ste zdravi in dobro, lepo pozdravljam.

Ravnatelj Bojan Juras

(Visited 173 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost