“ZATE ODPAD, ZAME ZAKLAD”

V četrtek, 30. septembra, in petek, 1. oktobra,  bo izpeljan prvi del projekta, v torek 5. oktobra pa drugi del projekta, v katerem si bodo učenci od 1. do 9. razreda izmenjali družabne igre, konstrukcijske igre (lego in ostale kocke ter sestavljanke) ter knjige. Učenci lahko prinesejo tako novejše kot tudi starejše igre, sestavljanke in knjige, ki so jih uporabljali sami, njihovi starši ali stari starši.

V četrtek in petek  prinesejo učenci razredničarkam in razrednikom po pogovoru s starši knjige,  igre in sestavljanke, ki so stare, a še uporabne. Razredničarke in razrednik jim bodo za prineseno podelili ″žetone″. Potem bo zbrano v karanteni.

V torek, 6. 10. 2020, bodo v avli šole razstavljene vse knjige, sestavljanke ter družabne igre, in učenci od 9. do 1. razreda, ki bodo imeli žetone, bodo prišli po razporedu po stvari.

Želimo, da se akciji pridružite vsi, ki želite polepšati dan v tednu otroka tudi drugim otrokom. Tema letošnjega tedna otroka, ki poteka od 4. do 10. oktobra, je »RAZIGRAN UŽIVAJ DAN!«

Marija Vodovnik, vodja projekta

(Visited 150 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost