Učbeniški sklad in gradiva za novo šolsko leto

Spoštovani starši!

Bliža se konec šolskega leta in spet je tu čas, ko načrtujemo nakup učbenikov, delovnih zvezkov in potrebščin za prihodnje šolsko leto.

Seznam učbenikov, delovnih zvezkov in šolskih potrebščin je objavljen samo v elektronski obliki, in sicer na spletni strani šole v rubriki Knjižnica, zavihek Učbeniški sklad. Dodane so tudi povezave do nekaterih ponudnikov, tiskane ponudbe pa so učenci že prejeli v šoli.

Učbenike si učenci lahko brezplačno izposodijo iz učbeniškega sklada v prvih dneh novega šolskega leta oz. pri prvih urah predmeta, pri katerem bodo dotični učbenik uporabljali. Učenci prve triade (od 1. do 3. r.) bodo komplete učnih gradiv (brez potrebščin) brezplačno pred začetkom šole prejeli na dom.

V kolikor si učenec ne želi izposoditi učbenikov iz učbeniškega sklada, starši izpolnjeno in podpisano izjavo, ki je objavljena na spletni strani, oddate razredniku do 24. 6. 2022.

Ob zaključku šolskega leta morajo učenci vrniti izposojene učbenike razrednikom oz. nosilcem posameznih predmetov. V primeru poškodovanega, uničenega ali nevrnjenega učbenika boste morali poravnati stroške nakupa novega oz. plačati odškodnino glede na starost učbenika.

Nakup delovnih zvezkov in potrebščin pa je prepuščen vaši izbiri. Izberete lahko eno od ponudb, ki so jih za vas pripravile različne založbe ali papirnice, ali pa se odločite za nakup kjerkoli drugje. Za morebitne napake in spremembe cen v ponudbah ne odgovarjamo.

Za dodatne informacije lahko pišete na darinka.bizjak@ossmartno.si.

Lep pozdrav

                                               Darinka Bizjak, knjižničarka in skrbnica učbeniškega sklada

(Visited 431 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost