Za nami je 19. Miklavžev sejem

S tradicionalnim 19. Miklavževim sejmom smo na OŠ bratov Letonja skupaj z Vrtcem Sonček pričarali praznično vzdušje.

Na stojnicah, postavljenih pred šolo, smo razstavili izdelke, ki so nastali izpod rok naših učencev, učiteljev, vzgojiteljic in ostalih delavcev šole. Obiskovalcem smo ponudili tudi slastne palačinke, čaj in vročo čokolado naših kuharjev.

Dogajanje je popestril program Pakca in Oljke ter čebelic Lili in Bineta. Cici, otroški in mladinski zbor ter glasbeni gost Denis Trap so obarvali program še bolj praznično.

Veliki atrakciji letošnjega sejma sta bila poslikava obraza in foto kotiček. Ves čas so učenci delili tudi srečo, ki so jo lahko obiskovalci preizkusili na srečelovu. Ti so se lahko preizkusili tudi v zabavni igri Snežak, kjer so v cilj metali žogice in si s tem prislužili nagrado.

Nemirno postopanje, dreganje, šušljanje otrok pa so bili na višku, ko je prišel težko pričakovani Miklavž.

Želimo si, da bi bili tudi v prihodnje uspešni pri zbiranju sredstev za Šolski sklad »Z roko v roki«, saj bomo na ta način lahko pomagali socialno ogroženim učencem in prispevali k zviševanju standarda pouka. Zato hvala vsem učencem, učiteljem, vzgojiteljem, ostalim delavcem šole in vrtca, staršem, obiskovalcem ter vsem donatorjem letošnjega Miklavževega sejma. Foto (Foto Rojnik)

Vodji letošnjega sejma sta bili Tina Lončarič in Anja Zajamšek.

(Visited 419 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost