Pravljični jesenski večer in koncert Z roko v roki

V četrtek, 24. oktobra 2024, je Kulturni dom Šmartno ob Paki oživel v toplih zvokih glasbe in smeha na dobrodelnem koncertu Z roko v roki. Ta večer je bil posvečen dobremu namenu, saj so bila vsa sredstva namenjena Šolskemu skladu, katerega namen je pomoč učencem iz socialno manj spodbudnih okolij in financiranje nadstandardnih dejavnosti, ki so povezane z izvajanjem javno veljavnega programa, vendar se ne financirajo v celoti iz javnih sredstev, da se na ta način zagotovijo enake možnosti.

Program so sooblikovali vsi trije šolski zbori pod vodstvom zborovodkinje Blanke Rotovnik, sceno pa sta pripravili učiteljici Urška Zacirkovnik in Darja Kugonič. Posebne zasluge gredo učiteljici Mojci A. Juras, ki je z idejno zasnovo, scenarijem, koordinacijo in vodenjem poskrbela za nepozabno doživetje.

Na odru so s svojim nastopom navdušili glasbeni gostje: Ansambel Spev, Ansambel Vikend, Irena Vrčkovnik, Maša Uranjek Frece, Denis Trap ter Zvezda našega časa, Mojca Pečovnik, medtem ko je za klavirsko spremljavo naših zborov poskrbela korepetitorka Fia Selič.

Posebna zahvala gre fotografu Žaku, snemalcu Viliju, ozvočevalcu Matevžu Jazbecu in njegovi ekipi, lučkarju Branetu Kolšku, vsem, ki ste pomagali pri ostalih tehničnih zadevah, vsem donatorjem in seveda vam, dragi obiskovalci, ki ste skupaj z nami vstopili v to jesensko dobrodelno pravljico.

Še enkrat iskrena hvala vsem za podporo, pozitivno energijo in čudovit večer.

(Visited 26 times, 8 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost