Gradiva 2020/2021

1.-3. razred

Naša osnovna šola bo za vse učence, ki bodo v prihodnjem letu obiskovali 1.-3. razred, poskrbela za učbenike in delovne zvezke, ki jih bodo uporabljali pri pouku.

Učencem bo šola učbenike izposodila. Izposoja je brezplačna. Predvidevamo, da si boste učbenike vsi izposodili v šoli,

v nasprotnem primeru pa izpolnite izjavo, da se ne želite vključiti v brezplačni učbeniški sklad (izjava je na voljo v šolski knjižnici do 17. 6. 2020).

Stroške delovnih zvezkov bo krilo resorno ministrstvo in šola. Šolske potrebščine pa morate kupiti sami.

Ob izteku šolskega leta boste morali učbenika šoli vrniti. Če bo učbenik poškodovan ali pa ga ne boste vrnili, boste morali ob koncu šolskega leta poravnati stroške nakupa novega.

Učbenike boste prejeli 1. šolski dan v mesecu septembru 2020. Delovne zvezke vam bo založba po vaši oddaji naročila poslala na dom, predvidoma med 16. in 31. avgustom 2020.

 

Seznam gradiv za šolsko leto 2020/2021

1. razred

2. razred

3. razred

 

4.-9. RAZRED

Naša osnovna šola bo za vse učence poskrbela za učbenike, ki jih bodo uporabljali pri pouku. Učencem bo šola učbenike izposodila. Izposoja je brezplačna.

Predvidevamo, da si boste učbenike vsi izposodili v šoli, v nasprotnem primeru pa izpolnite izjavo, da se ne želite vključiti v brezplačni učbeniški sklad (izjava je na voljo v šolski knjižnici do 17. 6. 2020).

Ob izteku šolskega leta boste morali učbenike šoli vrniti. Če bo učbenik poškodovan ali pa ga ne boste vrnili, boste morali ob koncu šolskega leta poravnati stroške nakupa.

Delovne zvezke, gradivo in druge šolske potrebščine morate kupiti samiPRI NAKUPU DZ BODITE POZORNI NA PRAVE EAN KODE.

UČBENIKE BODO UČENCI DOBILI 1. ŠOLSKI DAN PRI POUKU.

 

Seznam gradiv za šolsko leto 2020/2021:

4. razred

5. razred

6. razred

7. razred

8. razred

9. razred

 

 

 

(Visited 347 times, 2 visits today)